Skip to content
Politică

Boc a luat-o la fugă la propriu atunci când a auzit de referatul procurorilor în dosarul „Microsoft”. PRIMA reacție a fostului premier

Numele fostului premier Emil Boc apare în referatul procurorilor anticorupție privind megadosarul „Microsoft”.

Citește și: DNA lovește puternic în PDL. Patru nume marcante apar în referatul procurorilor legat de Microsoft

Elena Udrea şi Emil Boc l-au susţinut pe ministrul Gabriel Sandu pentru promovarea unei hotărârii de guvern şi alocarea bugetului necesar în vederea achiziţionarii de licenţe IT (dosarul Microsoft), se arată în referatul procurorilor DNA prin care cer arestarea preventivă a Elenei Udrea, potrivit româniatv.net.

În acest context, potrivit sursei citate mai sus, se pare că Emil Boc se afla în ședința Consiliului Local Cluj când a primit un telefon chiar în momentul în care se prezenta la Tv amănunte din referatul procurorilor. Reacția fostului premier a fost să părăsească sala în fugă și să nu le răspundă jurnaliștilor la întrebări.

La scurt timp, Boc a revenit în fața jurnaliștilor și a oferit o primă reacție.

Acesta a precizat miercuri, cu privire la vehicularea numelui său în dosarul Microsoft, că ”in anul 2009, cand s-a incheiat acordul cadru pentru licențele Microsoft, eram impreuna cu PSD la guvernare. Nimeni nu a exercitat nicun fel de presiune asupra mea si eu nu am exercitat nicio presiune asupra nimanui. Contractul s-a derulat conform prerogativelor legale. Totul se regaseste pe stenogramele sedintei de Guvern”, a explicat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *