Skip to content
Politică

Boc o susține pe Udrea din convingere sau de teamă?

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, spune că Emil Boc s-a situat în afara statului când a spus că o susține pe Elena Udrea (PMP) la alegerile prezidențiale, adăugând că nu își dă seama dacă declarația a fost făcută din convingere sau de teamă.

„Am un mare respect pentru domnul Boc, fostul președinte al PDL. Reacția dânsului pentru mine cel puțin este o dezamăgire ținând cont că domnia sa a fost întotdeauna un garant al Statutului PDL. În acest moment, domnia sa, având în vedere articolul 22 din Statutul PDL, se situează în afara partidului. Nu pot să-mi dau seama dacă dânsul a făcut această declarație din convingere pentru doamna Udrea sau de teama acesteia„, a declarat Zlotea.

Secretarul general al PDL crede că edilul Clujului, probabil, a uitat „în vara anului 2010 într-un Colegiu Director al PDL doamna Udrea a propus colegilor demiterea sa din funcție, lucru agreat atunci de o mare parte dintre colegii pe care acum domnia sa îi elogiază”. 

„Și dânsul dacă dorește să susțină o candidatură independentă care se situează în afara Statutului PDL o poate face din postura de independent și nu din cea de membru PDL. Candidatul ACL este domnul Klaus Iohannis. El a fost votat în ședința Colegiului Director al PDL și apoi în Biroul Politic Național al PNL-PDL cu unanimitate de voturi”, a mai declarat Marian Zlotea.

Primatul Clujului, Emil Boc, a anunţat marți că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale pentru că aceasta este „un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta„.

sursa: agerpres

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *