Skip to content
Politică

Boc, previziunea sumbră pentru Iohannis. De ce o susține pe Udrea

Aflat în București, la un eveniment la care a participat si Elena Udrea, candidatul PMP la Președinția României, Emil Boc a analizat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a fixa, pe 27 octombrie, un termen privind situația de incompatibilitate în care se află Klaus Iohannis.

„Eu cred că, din perspectiva democrației românești, Înalta Curte de Casație și Justiție ar trebui să rezolve această temă, mâine, cât mai repede cu putință, pentru a nu lăsa nicio umbră de îndoială cu privire la corectitudinea procesului electoral și la șansele unui viitor Președinte de a avea un proces care, după aceea, să conducă la încetarea mandatului”, a declarat fostul premier și lider al PDL.

Mai mult, Emil Boc a punctat că „soluțiile anterioare la Înalta Curte de Casație și Justiție, toate au fost de declarare a incompatibilității, dar, evident, instanța este suverană să decidă pe baza probelor pe care le are”.

Primarului Municipiului Cluj – Napoca și-a reiterat susținerea pentru candidatul PMP la Președinția României, afirmând că Elena Udrea este singurul candidat despre care poți spune niște lucruri concrete: „fie că vorbim de locuri de muncă, fie că vorbim de dizolvarea Parlamentului, fie că vorbim de stoparea jafului din retrocedări”.

„Sunt lucruri cu care candidatul PMP s-a identificat și pe care le va face dacă va ajunge Președintele României. Alți candidați (…) puteți să îmi spuneți un proiect concret pe care îl au? Eventual au încercat să fure de la doamna Udrea”, a declarat Emil Boc, încercând astfel să își arate atașamentul față de șefa PMP.

Chiar la această oră, Emil Boc se află alături de Traian Băsescu și Elena Udrea la un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului.

3 comentarii la “Boc, previziunea sumbră pentru Iohannis. De ce o susține pe Udrea

  1. Liberalilor (aia cativa care ati mai ramas prin PNL, daca o mai fi vreunul), ati ajuns niste carpe !!! Adica stati cu Boc in partid, ca il protejeaza PDL-ul basist, si asta va injura si va scuipa in fata cand vrea el ! Daca ati ajuns sa suportati sa va umileasca pana si creatura asta, sunteti vai de mama voastra ! Rusine !!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *