Skip to content
Politică

Boc şi Udrea, o nouă acțiune împreună

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, şi preşedintele PMP, Elena Udrea, au participat la o nouă acțiune împreună. Cei doi politicieni au depus, sâmbătă, o coroană de flori din partea PMP la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de aniversare a 70 de ani de la eliberarea oraşului de sub ocupaţia horthyistă, deşi la manifestare au depus o coroană şi reprezentanţii PDL.

La manifestare a participat şi preşedintele PMP, Elena Udrea, care a depus o coroană de flori din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul Adrian Gurzău, liderul PMP Cluj, arată Mediafax.

Au mai fost depuse alte coroane de flori din partea unor instituţii publice – între care şi Primăria, coroana fiind depusă de către Emil Boc -, a unor asociaţii de veterani, a Armatei, dar şi a partidelor.

Când a venit rândul partidelor, Emil Boc a depus coroana de flori din partea PMP, alături de Elena Udrea şi de mai mulţi membri ai PMP, şi nu din partea PDL, al cărui membru este.

Boc a stat alături de Udrea şi la finalul manifestării, când a avut loc defilarea gărzii militare de onoare, după care a plecat împreună cu aceasta la Huedin şi la Târgul de la Negreni, judeţul Cluj, în campanie electorală pentru prezidenţiale.

Cei doi nu au făcut declaraţii, doar Elena Udrea a spus că România va învinge Ungaria la fotbal în meciul care se va desfăşura sâmbătă seara, cu 2 la 0.

La ceremonia din Cimitirul Eroilor au mai fost prezenţi prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, care a ţinut şi el un discurs, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai unor instituţii publice şi militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *