Skip to content
Magazin

Boc: Untold reprezintă victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei

Inquam Photos/ Sandor Manases

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, la Zalău, că organizarea Untold în acest an ”reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”. Primarul a rpecizat că evenimentul va fi un succes, însă a menţionat că drumul sigur spre festival, spre orice festival, trece prin vaccinare.

Emil Boc a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, cum va atrage turiştii la Untold, având în vedere că în acelaşi timp este anunţat un festival la Bucureşti şi a afirmat: ”Untold reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins că va fi o ediţie de succes aşa cum au fost şi celelalte”.

Primarul a menţionat că sunt binevenite cât mai multe evenimente de calitate. ”Viziunea noastră nu este ca altele să nu existe, dimpotrivă să existe şi la Bucureşti, şi la Constanţa (…) Avem nevoie de evenimnte de calitate în toată ţara”, a mai declarat primarul din Cluj-Napoca.

Untold a reuşit să-şi creeze acest brand pornind de la Capitală Culturală a Tineretului, în 2015, şi am reuşit să ridicăm ştacheta în fiecare an. Dacă putem, mergem la amândouă, dar participarea la fiecare dintre ele trece prin vaccinare”, a adăugat Emil Boc.

Acesta a menţionat că participarea la orice festival este condiţionată de vaccinare: ”Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare”. Ediţia de anul acesta a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în luna septembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *