Skip to content
Politică

Bode, despre o posibilă renunţare a variantei cu Florin Cîţu premier: O să vedem decizia BEX, acum conducerea PNL are o decizie clară

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Ministrul interimar de Interne, Lucian Bode a declarat, vineri, că Biroul Executiv al PNL va decide mandatul partidului, la discuţiile cu premierul desemnat, Dacian Cioloş, el precizând că în conducerea partidului este deja o decizie clară privind premierul, şi anume Florin Cîţu, scrie news.ro.

O să vedem decizia BEX, în ceea ce priveşte în primul rând mandatul domnului Cioloş. PNL are o decizie foarte clară, preşedintele partidului, Florin Cîţu, BEx-ul va decide, a spus Bode, despre o posibilă flexibilizare a mandatului PNL la negocierile pentru refacerea coaliţiei.

Întrebat dacă şi-ar asuma responsabilitatea de premier, Bode a spus: ”Aici este vorba despre responsabilitate, aici nu ne jucăm cu propunerile de la o zi la alta. Eu vin de la MAI, ştiu în ce situaţie critică ne aflăm în pandemie, aşadar orice întârziere nu face decât să adâncească această criză”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *