Bode: „Structura de transport este coloana vertebrală pe care se ridică economic un oraş”

Sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop

Lucian Bode a declarat că „structura de transport este coloana vertebrală pe care se ridică economic un oraş”.

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat, vineri, pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de infrastructură susţinute şi promovate de liberali.

Bode: „Structura de transport este coloana vertebrală pe care se ridică economic un oraş”

El a făcut referire la redeschiderea, de la 1 iunie, a rutei feroviare directă Bucureşti – Giurgiu, după finalizarea lucrărilor de reconstrucţie a podului de pe râul Argeş din zona Grădiştea, prăbuşit în anul 2005 din cauza viiturilor produse de inundaţii.

„Este, într-adevăr, cea mai veche cale ferată construită în România, pentru care în anul 2020 s-a semnat contractul de modernizare. După 19 ani de la prăbuşirea Podului de la Grădiştea, linia de cale ferată va fi redeschisă. Chiar mâine, sâmbătă, 1 iunie, la ora 5,45, va pleca primul tren de călători din Gara de Nord din Bucureşti ajungând la 7,46 în Giurgiu. Totuşi, au trecut 19 ani. Trist…”, a declarat Lucian Bode la un eveniment de prezentare a candidaţilor PNL, la care au participat preşedintele formaţiunii, Nicolae Ciucă, şi lideri locali.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: