Skip to content
Magazin

Bodo a suferit un infarct. Solistul trupei Proconsul a fost operat și i-au fost montate 3 stenturi

cugetliber.ro

Bodo, solistul de la Proconsul a dezvăluit vineri, că a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni și a fost operat pe cord.Cântărețul a povestit cum a sfidat moartea, în emisunea “Vorbește Lumea”, de la ProTv și cum a decurs intervenția chirurgicală salvatoare.

Bodo nu a știut că a suferit un infarct 

Potrivit declarațiilor artistului în vârstă de 52 de ani, în urmă cu trei săptămâni a început să se simtă rău și a crezut că are un reflux gastric, pentru care s-a automedicat.

“După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital” a declarat Bodo.

Bodo a fost operat la inimă și i s-au implantat trei stenturi

Când s-a prezentat la spital, medicii i-au spus că a suferit un infarct miocardic acut cu două zile și jumătate în urmă. Ca să îi salveze viața, l-au băgat imediat în operație ca să îi desfunde vasele de sânge și i-au montat trei stenturi. Joi, artistul trebuia să meargă din nou la spital pentru implantarea unui al patrulea stent, însă specialiștii au constatat că nu mai era nevoie, evoluția lui fiind favorabilă.

Între timp, Bodo s-a lăsat de fumat, se simte bine, iar organismul lui reacționează la tratament. Artistul va rămâne sub supravegherea strictă a medicilor timp de cel puțin un an.

Cine este Bodo, solistul trupei Proconsul

Pe numele lui real, Bogdan Marin, este unul dintre cei cunoscuți cântăreți din România. Alături de trupa Proconsul, Bodo a câștigat Cerbul de Aur Brasov din 2001 cu celebra piesă Cerul, care a fost desemnat și cel mai bun cântec pop rock. În urma acestui eveniment, Proconsul a devenit prima trupă românescă care a primit trofeul.

În anul 2003 a intrat în atenția presei pentru că s-a căsătorit cu fiica cea mare a fostului președinte la României, Trăian Băsescu. Căsnicia lui Bodo cu Ioana Băsescu s-a încheiat în 2007. Bodo a spus că a rămas prieten cu fostul socru și că și-ar dori să mai fie președinte.

În 2009, artistul s-a căsatorit cu Loredana Preda și pentru că în 9 ani de căsnicie nu au reușit să aducă pe lume un copil, în 2016 au adoptat doi băieți, pe  Daniel, în vârstă de 7 ani la aceea vreme, și Filip, de 6  ani. Bodo s-a bucurat când și-a dat seama că cei doi băieți sunt atrași de partea artistică, scrie B1.

 „Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta. Cântă şi la voce. Nu-i forţez sub nici o formă. Daniel e foarte talentat la fotbal. Face deja într-un cadru organizat. Ei vin la studioul de înregistrări şi la concertele noastre, ori de câte ori au ocazia, vin cu mine pentru că îmi petrec timpul liber cu ei. În seara asta n-au venit, pentru că la ora 21.00 se pregătesc de culcare şi acum e târziu pentru ei. ”, a povestit Bodo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *