Skip to content
Politică

Bodog își arată mușchii: va demite o directoare care „stă pe Facebook și postează bancuri”

observatorcl.info

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, își arată mușchii: va demite o directoare din sistem care „stă pe Facebook și postează bancuri”. Vedeți mai jos despre cine este vorba.

Demnitarul a anunţat, într-un interviu publicat marți de News.ro, că o va demite pe directoarea adjunctă de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, care stă toată ziua pe Facebook şi postează bancuri, în loc să se ocupe de vaccinarea copiilor. De asemenea, o echipă a Corpului de control merge la DSP Caraş-Severin, pentru a vedea ce se întâmplă acolo, în condiţiile în care directorul executiv al instituţiei a refuzat să demisioneze.

„Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu îşi fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi şi adjuncţi, m-a sunat un şef de direcţie şi mi-a spus că au fost vaccinaţi toţi copiii catagrafiaţi. Deci se poate, dacă vrei. (…) O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (Laura Acatrinei – n.r.), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi, a tunat Bodog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *