Skip to content
Politică

Bogdan Chirieac: Nu va trece nici o moțiune de cenzură!

Jurnalistii.ro

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, într-o emisiune la Antena3, şansele PNL de a trece o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose în această toamnă.

„În momentul apropiat nu va trece nicio moțiune de cenzură. O moțiune de cenzură nu poate fi favorizată decât de o eventuală ruptură economică în România, o incapacitate de a mai plăti salariile aberante ale bugetarilor, mărite fără bază reală, incapacitatea de a plăti pensiile, incapacitatea de plăti mormanul de pensii speciale. Abia atunci poate interveni o moțiune de cenzură cu șanse. Poate că PNL-ul ar trebui să aștepte și asta am înțeles că ar face dl Orban. Pe de altă parte, întreb: La ce-i trebuie domnului Orban Puterea? Dânsul poate aplauda cătușele și de pe margine, din Opoziție, nu trebuie neapărat să facă asta de la Putere.” a spus Bogdan Chirieac, potrivit DC News.

De asemenea, analistul politic a supus Partidul Naţional Liberal unor critici dure.

„Vedeți PNL-ul lui Orban cum era PNL-ul lui Crin Antonescu, ca un demers formidabil către democrație, către respectarea drepturilor omului, către justiția independentă, către combatere reală a corupției, vedeți partidul care a făcut Unirea României acum 99 de ani? Nu, eu văd un fel de inși jenați, care apar în spațiul public și spun că justiția să-și facă datoria. La ce le mai trebuie Puterea? Sunt bine așa cum sunt acum.”, a declarat Chirieac, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *