Skip to content
Economie Societate

Bogdan Huțucă (PNL): Prețul carburanților a scăzut la pompă, în ciuda minciunilor și propagandei PSD

Măsura de eliminarea a supraaccizei la carburant este una reparatorie și, contrar a ceea ce susține propaganda PSD, chiar a produs efecte, ducând la ieftinirea benzinei și a motorinei, susține deputatul PNL Bogdan Huțucă.

Eliminarea supraaccizei la carburanți a produs o ieftinire a benzinei și a motorinei cu peste 30 de bani pe litru, ceea ce înseamnă o economie de aproximativ 15 lei la un plin. Această scădere reală de la pompă are loc în ciuda anunțurilor propagandei pesediste care ne spune că prețul carburnaților s-a scumpit și în ciuda faptului că aceeași politicieni ne spuneau că degeaba eliminăm supraacciza, căci oricum nu vor fi efecte în piață”, a susținut liderul liberal.

Acesta a ținut să amintească faptul că supraacciza a fost ideea Guvernului Ponta și a fost reintrodusă de Guvernul Grindeanu.

Măsura de eliminarea a supraaccizei este una reparatorie, menită a crește nivelul de trai al românilor și de a dinamiza economia. De această ieftinire vor beneficia atât micii consumatori cât și marile companii, în special din domeniul transportului, care astfel vor oferi servicii mai ieftine, ceea ce se va reflecta în scăderea prețurilor la numeroase produse și servicii de larg consum. În momentul de față, România este în topul țărilor UE cu cei mai ieftini carburanți, iar asta va ajuta la descătușarea energiilor creatorare și la creșterea sustenabilă a economiei românești”, a mai afirmat Bogdan Huțucă, informează b1.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *