Skip to content
Societate

Bogdan Licu: Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este condusă de un singur om şi anume procurorul general

stiri.tvr.ro

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat miercuri că Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) nu este o structură independentă, ci este condusă de procurorul general, făcând parte din Ministerul Public.

Bogdan Licu a făcut aceste declarații după o vizită la Secţia pentru investigarea magistraților.

" "

,,Am vorbit cu domnul încă procuror-şef Stan Gheorghe, am stabilit nişte lucruri pe care urma să le discutăm astăzi. Mi-am spus punctul de vedere în discuţia avută cu dânsul şi anume că SIIJ este parte componentă a Ministerului Public, deci nu este o secţie în afara Ministerului Public. Minister Public care are o structură ierarhică şi este condus de un singur om şi anume procurorul general. Procurorul general conduce această secţie prin intermediul procurorului-şef. Lucrul îmbucurător pentru mine este faptul că ieri, fiind audiat la Parlament, domnul procuror-şef a recunoscut acest lucru„, a declarat Bogdan Licu.

Gheorghe Stan, șeful Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție a primit marți un vot favorabil în plenul Camerei Deputaților pentru a ocupa un post de judecător la Curtea Constituțională, potrivit b1.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *