Bogdan Stoica: Am citit interviul lui Clotilde și am nevoie de terapie

Bogdan Stoica

Bună! Sunt Bogdan, coach-ul tău de dezvoltare personală. M-am gândit bine, cred că ar trebui să te faci terapeut. Sau psiholog. Sau psihiatru. Eu sunt primul care ar apela la serviciile tale. Mai ales azi, după ce am citit interviul acordat de Clotilde Armand site-ului de știri Hotnews. Chiar am probleme de înțelegere, mă simt nefuncțional la cap. Ajută-mă, te rog, mai ales cu pasajul care urmează:

Reporter: există percepția asta, eu am văzut zeci, sute de video-uri pe Facebook, că sectorul este mai murdar, că spațiile verzi sunt mai prost îngrijite, că Sectorul 1 arată mai prost decât înainte.

Clotilde Armand: cei care au percepția asta sunt victimele manipulării. S-a creat un stereotip, dar dacă ne uităm, Sectorul 1 este mai curat. Aerul este mai puțin poluat, gropiile de gunoi din Sectorul 1 sunt închise. Avem anumite dificultăți pe spații verzi pentru că majoritatea din Consiliul Local ia bani din bugetul de la spații verzi. Am avut de trei ori mai puțini bani pentru a face o muncă cel puțin la fel de bună. PSD-PNL mi-au lăsat zero bani pe aceste spații verzi.

Ai citit? Și? Cum ți se pare? Eu am înțeles că:

  1. reporterul Hotnews nu a văzut clipuri cu un Sector 1 murdar, ci doar i se pare, de fapt clipurile alea erau cu ceva absolut superb.
  2. aerul e mai puțin poluat, se vede tot în clipuri.
  3. s-au luat bani din bugetul de spații verzi: întâi două treimi din cât era nevoie, dar Clotilde s-a descurcat perfect cu o treime, adică chiar nu era nevoie de toată suma prevăzută tot de Clotilde, iar apoi s-a luat chiar toată suma, dar să vezi competență, Clotilde s-a descurcat cu zero bani exact așa cum s-a descurcat și cu o treimea care s-a luat și ea, iar sectorul 1 care se vede murdar în unele clipuri doar de către oameni manipulați este de fapt extrem de curat.

Cum ziceam: aș dori ca un terapeut, un psiholog sau un psihiatru să-mi explice și mie ce am citit și ce am înțeles. Mulțumesc.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL