Bogdan Stoica: Care-s politicile UE pe care USR e gata să le susțină?

Bogdan Stoica

Nu știu ce faci tu, dar eu îmi încep ziua citind ce-a mai declarat Drulă. E amuzant foc, acum nu mai seamănă cu Bulă doar la nume, ci și la conținut, nouă din zece postări sunt veritabile bancuri.

De exemplu, povestea cu Cîrstoiu. Un băiat cu halat care a mai scăpat câte un pacient prin clinica familiei. Cum fac toți medicii, unii la cererea pacienților, mai ales cei cunoscuți sau cei paranoici cu propria sănătate. Eu știu, de exemplu, oameni care nu mai vor să intre în spitale de la covid încoace.Până acum, presa a pus mâna pe două astfel de evenimente, petrecute în ultimii doi ani în care la Universitar au fost consultați de doctorul Cîrstoiu câteva mii de oameni. Două din câteva mii, da?

Ce crezi că a venit din partea USR pe subiectul ăsta?„Capul unei rețele de tip mafiot care direcționează, de ani de zile, pacienții de la stat la privat și îi jecmănește. Cîrstoiu a încălcat în mod clar legea, în repetate rânduri. Adică: Doi pacienți = Rețea de tip mafiot. Doi pacienți = de ani de zile. Doi pacienți = a încălcat legea în repetate rânduri.

Cum să nu mori de râs? Pe bune, și dacă venea de la un copil era amuzant. Dar când vine de la partidul lui Drulă, strâns unit în jurul faimosului Vlad Voiculescu, scăpat basma curată din niște incendii spitalicești și cercetat penal în dosarul de miliarde de euro al vaccinurilor, tonul trece de amuzant și ajunge la strident sau ridicol.

Nu știu cât ia Cârstoiu pe o consultație. 200, 500, 800 de lei? Cât din banii ăștia sunt prejudiciu public, că nu știu tarifele de decontare ale Spitalului Universitar, probabil ceva mai puțin. Știu însă cât ne-a costat Vlad Voiculescu. Achizițiile lui. Povestea cu transplanturile. Povestea cu vaccinurile. Să-l pui pe Cârstoiu la refec și să-l pui pe Voiculescu la prova navei politice te face cel mai bizar căpitan de vas politic din lume.

Haios e și că presa, din motive care-mi scapă, se încăpățânează să nu-l întrebe pe Drulă care sunt politicile UE pe care USR e gata să le susțină. Despre Schengen, migrație, terorism, armată obligatorie, LGBTQ, femei, educație sexuală în școli. Abia atunci ne-am distra pe cinste.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL