Bogdan Stoica: Cinci întrebări la care să te gândești în weekend

Bogdan Stoica

Da’ curentul și gazele? Cum plătim facturile? La prețurile alea uriașe de anul trecut, pe care statul ne-am îndemnat să le acceptăm pentru că le subvenționa? Le mai subvenționează și iarna asta?

Da’ războiul antidrog? Că văd că DIICOT angajează, s-au găsit bani pentru dotări, se vânează orice colet suspect, dar pe partea cealaltă, a medicamentelor cu efect de drog de mare risc, prescrise de medici mafioți, nu se aude nimic.

Da’ sistemul ăla care ne anunță când mai cad drone în România? E gata? L-au scos din cutii, l-au montat?

Da deputatul tău? Ce mai zice? Te-a anunțat dacă mai candidează? Dacă are vreun gând cu migrația, cu politicile claimăt ceingi, cu pandemia?

Da’ educația sexuală în școli? Că acum statul are peleixu lu Firea, dacă mai comentezi la ceva ți-l activează imediat. Ți-a explicat cineva că ai mai puține drepturi, ca părinte, decât acum un an?

Poate mai lași dracului știrile cu Ucraina și cu Israelul. Că sunt folosite ca perdele de fum. Când trăiești în România ești ca într-un autobuz unde șuțul numărul unu se prinde de bară cu brațul exact pe sub bărbia ta, ca să nu-l vezi pe șuțul numărul doi cum îți cotrobăie prin borsetă.

 

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL