Bogdan Stoica: Cine tace interesant pe tema Antrenorului de Funduri

Bogdan Stoica

De la Revoluție încoace, pedofilii s-au prins că cea mai simplă metodă să se bucure de dezaxarea lor este să facă un ONG care să aibă grijă de copiii defavorizați. Dacă IGPR ar avea chef să facă o statistică pe bune, s-ar vedea că din pedofilii prinși peste 80% făceau deja parte din cercul de cunoștințe al copiilor-victime și că din ăștia peste jumătate apăruseră în decor având ca pretext diverse fapte bune și ca acoperire diverse organizații publice sau cvasi-publice.

Personal, în cei peste 20 de ani de presă, m-am săturat să aflu câți oengiști, profesori, asistenți sociali, filantropi și voluntari s-au bucurat de fundul unui copil. Din ce-mi aduc aminte, cazurile în care un nimeni a atacat random un copil au fost extrem de puține. Cu toate astea, nimeni nu a umblat la legislație, nimeni n-a făcut filtre ocupaționale, proceduri de lucru cu minorii sau pedepse aspre. În acest moment, dacă violezi un copil iei o pedeapsă mai mică decât dacă ești primar și nu-i semnezi unui cumnat autorizația de urbanism. Ține minte asta: în România, pedofilia este considerată mai puțin gravă decât abuzul în serviciu.

Problema ridicată de antrenorul de funduri recent săltat de poliție este mult mai mare decât pare. Aici a fost și prozelitism, dovadă că cei mici erau îndoctrinați să nu mai asculte de părinți. Era vorba și de molestări sub pretextul unei educații sexuale timpurii sau ca exemplu pentru modul modern în care un copil trebuie să-și exprime sexualitatea.

În agenda partidelor progresiste și a ong-urilor dedicate copiilor regăsim, așadar, multe puncte comune cu ce făcea nenorocitul prins acum două zile în flagrant. Ai fi crezut că abia așteaptă să se delimiteze de el, nu? Ei bine, nu. La 72 de ore de la eveniment, încă nu avem mesaje de condamnare a acțiunilor sale de la partidele progresiste, de la ong-urile dedicate copiilor sau de la organizațiile minorităților sexuale. E exact ca atunci când ong-urile dedicate romilor au tăcut pe subiectul fraților Fabian care au măcelărit un om la Padina.

Văzând lucrurile așa, ai putea trage concluzia că în noua lume pe care se chinuiesc unii să ți-o bage pe gât copilul tău va deveni o marfă.  Că de-aia se chinuiesc atâta să-l rupă de familie, de religie, de obiceiurile sănătoase, de gândirea critică și de valori personale, ca să facă ce vor cu el. Faza e că dacă începi să gândești așa o să-ți zică că ești retrograd, putinist, aurist, extremist sau naționalist. Așa fac ei când îi prinzi cu progresismul băgat în fundul unui copil.

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: