Bogdan Stoica: Ciolacu e vinovat / pentru procesul câștigat

Bogdan Stoica

Am murit citind știrea cu Roșia Montana. Toată luna februarie, o droaie de avizați ai burselor au cumpărat acțiuni Gold Corporation, mizând pe declarațiile lui Ciolacu pe tema daunelor pe care o să le plătim. De vreo 200 de milioane de dolari a crescut compania așteptând cecul gras de la români. Și vineri s-a aflat că Gold Corporation va primi o factura de judecată în loc de 7 miliarde de dolari, pentru că Ciolacu a uitat de responsabilitatea de prim-ministru și fie a mințit, fie a fost prost informat. Iar acum o bună parte din presă îl face zob. Ciolacu e de vină că România a câștigat un proces. Desigur, nici o legătură cu jucătorii pe bursă și cu banii aruncați pe geam.

Nu-l apăr pe Ciolacu. Îmi e imposibil să-l plac, nu halesc nici cu miere oamenii tunși ca un frizer din anii 50. Dar mi se pare megaamuzant cum a suflat pesedistu’ subiectul foștilor unițisalvăm din jurul lui Cioloș și Drulă. Unde o să ajungem dacă ciolacii mai fură două-trei subiecte progresiste? Dacă ne zice mâine că Dragnea a fost un hoț? Că ordonanța 13 era o hoție. Deja n-o place pe Firea, vorbește despre ea ca Nicușor Dan, păi ce face mustăciosu ăsta aici?!

Politic vorbind, pe mine mă îngrijorează povestea asta cu procesul Roșia Montana din alt punct de vedere. Al minciunii opuse total adevărului. Ciolacu tocmai a zis că România nu riscă să intre în război cu Rusia. Dacă minte, cum a mințit cu Roșia Montana? Ar trebui să mă aștept la o confruntare militară iminentă? Că mai sunt și alte argumente în sensul ăsta. După ce premierul Ciolacu a zis că e în război total cu păcănelele la mine pe stradă s-au mai deschis două cazinouri. Iar de războiul lui Ciolacu cu drogurile nu mai zic nimic, că l-am văzut pe Vlad Pascu fără cătușe.

Mă cutremur: am revelația că Ciolacu minte atât de mult încât se poate înscrie oricând în USR.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: