Bogdan Stoica: Cum vine pe turnantă Dacian Cioloș nu vine nimeni

Bogdan Stoica

Ne-am râs de USR, ne-am astea, dar gata, că treaba e serioasă. Alianța Dreaptă Unită, creată de USR cu PMP și FD deranjează grav, deci e importantă. Ghici cine a fost deranjat de apariția acestui gigant politic. Nu, nu Masoneria Mondială. Nici Rusia, nici China, nici Statele Unite. Nici Rockefeller, nici sultanul Bruneiului. Toți ăștia micii tac, de teamă. Singurul care a avut curaj să vorbească critic despre Dreapta Unită a fost Dacian Cioloș, președintele REPER.

Știu, ai crezut că REPER nu există și că Dacion Cioloș nu mai contează. Ești un ignorant. Acum poți face un partid cu doar trei persoane, la o bere, în telegondola spre Cota 2000. Iar Dacian Cioloș este megainfluent ca om politic. Chiar Donald Trump a vorbit despre el cu prudență, spunând „habar n-am cine este Dacian Cioloș, n-am auzit niciodată de el”.

Iar ieri după amiază Cioloș și-a pulverizat foștii colegi de la USR, în modul caracteristic. A spus că nu are ce vorbi cu actuala conducere a USR, că nici unul din demisionarii din USR nu a venit la REPER și că nu înțelege de ce cine s-a gândit la Alianța Dreapta Unită n-a văzut și partidul său ca pe un pilon de nădejde.

Practic, Dacian Cioloș ne-a spus că pe el nu-l plac nici fanii, nici haterii lui Drulă. Ținând cont că nu-l plac nici pesediștii, liberalii, auriștii, udemeriștii și șoșocarii, putem concluziona că pe Dacian Cioloș îl mai place doar nevastă-sa.

Cum să nu mori de râs când un om politic își critică oponenții cu atâta sinceritate? Cum să nu mori de râs? Cum să nu-l votezi sperând la același divertisment politic și în următorii patru ani?

Conținutul acestui articol reprezintă doar opiniile autorului și este responsabilitatea sa exclusivă.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: