Bogdan Stoica: despre mincinoșii care spun adevărul lui Putin

Bogdan Stoica

Putin a cumpărat Washington Post. Doar așa se explică ce publică rusofilii ăștia nenorociți de jurnaliști americani. Auzi, cică fiica lui Dughin ar fi fost ucisă de serviciul secret ucrainean. Cică serviciile secrete ucrainene utilizează frecvent asasinatele împotriva inamicilor ruşi. Şi că fiecare operaţiune de acest tip ar fi aprobată de preşedintele Volodimir Zelenski și pregătită cu ajutorul CIA, care a antrenat, dotat și echipat echipele care au săvârșit atentatele.

Cum să publici așa ceva, adică exact ce a acuzat Rusia, acum un an? Cum să publici asta acum, după ce Ucraina a dezminţit de la cel mai înalt nivel orice implicare în acest atac, care ar fi schimbat paradigma conflictului și ar fi validat ideea că ambele state, nu doar Rusia, sunt teroriste, adică vorbim de o ceartă între Hamas și Hezbollah.

Cum să-l acuzi pe Volodimir Zelenski, care s-a întâlnit cu cele mai mari personalități ale omenirii, de la Biden, Papa Francisc și Brother Marcel, că susține terorismul?

Mie nu mi se pare deloc corect ce face Washington Post. Ajută Rusia. Ajută dușmanii democrației mondiale. Auzi scuză, că spune adevărul. Pe cine mai interesează adevărul? Că dacă ar interesa pe cineva, n-ar cumpăra nimeni mizeriile din Carrefour, nu s-ar uita nimeni la Insula Iubirii și n-ar mai vota nimeni oameni ca Drulă, Cioloș, Ciolacu, Ciucă, Barna, Tomac sau Simion.

Pe noi ne interesează să câștigăm. Să luăm credite de la IFN-uri cu dobândă 520% crezând ce scrie pe ecran, adică 8%. Să mâncăm bucate cu gustul bun, generat de cele mai toxice E-uri. Să ne drogăm cu medicamente dacă ni le-a prescris un psihiatru cu renume. Pământul e plat, da? Să ne vedem cu bine după zidul de gheață, la Untold Antarctica 2024, cu plecare prin tunelul energetic de sub Bucegi.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: