Bogdan Stoica: Fii atent, începe să li se vadă

Bogdan Stoica

Am văzut interviul acordat de Marcel Ciolacu Danei Budeanu. Tare de tot, nimeni n-a îndrăznit să-l laude așa, în față, cu tupeu. Bietul om abia făcea față asaltului de complimente, chiar nu mai ține nimeni cont de deontologia jurnalistică, chiar poate face oricine un interviu?

Deci ne-am lămurit, Dănuța e cu Ciolacu. Mbine.

Am văzut și punctul de vedere al ministrului Industriilor referitor la profiturile imense ale companiilor din energie, unde, poți nota, să uluiești și alți oameni, unele firme și-au crescut cifra de afaceri cu 18 mii la sută, altele profitul cu 3.200 la sută.

Deci Burduja nu are voie să zică ceva de rău de ăștia, cu corentu’. Mbine.

Am văzut cu ce îndârjire tac toți europarlamentarii români pe tema eliminării dreptului de veto al țărilor UE. Numa patrioți toți, aproape că nu-i interesează subiectul, dacă ar fi după ei nici guvern sau președinte nu ne-ar mai trebui, am sta cu capul plecat așteptând să fim anunțați ce lapte să ne mai cumpărăm din Olanda.

Noroc cu Donald Tusk, care tocmai a declarat că e anti-suspendare veto, că altfel nu aflai că europarlamentarii români, indiferent de partid, au comandă unică pe narativul ăsta. Mbine.

Și-atât pentru exemplele. Vin alegerile, grupurile de forță își afișează dorințele iar sclavii lor din influencing sau partide le verbalizează. E o perioadă bună să înțelegi cum se face politica în țara asta. Cine pe cine a cumpărat și pentru ce. Ochii pe ei ca pe butelie, da?

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: