Bogdan Stoica: Legea răspunderii Florin Salam

Bogdan Stoica

Dacă n-ai citit știrile: manelistul Florin Salam a fost ridicat de acasă de polițiști și reținut pentru 24 de ore, acuzat că ar fi luat bani în avans pentru a cânta, însă nu s-a mai prezentat la evenimente. La ora la care scriu asta, Florin Salam „urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală” iar prejudiciul a fost stabilit la 18.000 de euro prejudiciu, în urma a trei plângeri făcute de tot atâtea persoane care susțin că că i-au plătit sume cuprinse între 3.000 și 10.000 de euro pentru servicii muzicale la evenimente însă acesta nu și-ar fi respectat promisiunile.

Pe scurt: s-a dus la arest pentru că nu și-a respectat promisiunile.

Am mai auzit fraza asta, dar nu pe toată. Cel mai des am auzit nu și-a respectat promisiunile. Ultima oară chiar legat de Nicușor Dan. Mai demult: despre aproape orice politician. Ăștia de ce nu se duc la pușcărie? Probabil pentru că n-a făcut nimeni plângere împotriva lor.

Atât pentru azi. Eu deja mă gândesc la numele următoarei legi pe care aș promulga-o. Tu trage ce concluzii vrei.

Conținutul acestui articol reprezintă doar opiniile autorului și este responsabilitatea sa exclusivă.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL