Bogdan Stoica: Selly ministrul Turismului, Babasha președinte

Bogdan Stoica

Dacă aș fi Marcel Ciolacu l-aș numi chiar azi pe Andrei Șelaru aka Selly drept ministru al Turismului. Omul nu are nevoie de sprijin politic, nici de minister, ci doar de 10 milioane de euro pentru a duce în fiecare stațiune de pe litoral circa 100.000 de oameni care să cheltuiască 50 de milioane de dolari în trei zile. În patru ani, Selly poate atrage miliarde de euro în turismul românesc. Ceea ce ar fi superb.

Sigur, ar trebui să-i pună și doi adjuncți: unul de la Crimă Organizată, celălalt de la Antidrog. Că Selly e atât de focusat pe atras oameni încât nu se jenează să folosească ca pârghii de vânzări și tot felul de dubioși care, sub pretextul unor acte artistice, promovează femeia ca obiect sexual și diverse substanțe ilegale ca divertisment. Sigur că el nu aprobă așa ceva, să fim bine înțeleși, dar nici nu se opune, prin clauze din contracte sau alte mijloace.

Să știi că nu fac mișto deloc. Eu chiar l-aș pune pe Selly la Turism și oameni ca Selly peste tot, din două motive: 1. România are nevoie de oameni de acțiune, care să schimbe ritmul de melc al transformării societății românești. 2. România are nevoie și de un audit al cadrului legal, iar oameni ca Selly, pe care-i dai afară la articolul 1 și intră înapoi la articolul 2 ar arăta foarte clar unde greșim când scriem legi. În doar câțiva ani, suportând doar câteva catastrofe educaționale și infracționale, am știi exact ce avem de făcut. În forma actuală a guvernării, fără testeri ca Selly, trăim doar catastrofele, len, interminabil, în pasul boului, iar legea nu se schimbă niciodată. Oameni ca Selly pot rupe coaja bubei, să o putem curăța cum se cuvine. Acum doar dăm cu Rivanol peste coajă, iar dedesubt colcăie putregaiul.

Plus că oricum ne îndreptăm spre idiocracy, și va fi de ajuns să ai notorietate și suport, ca Babasha, ca să ajungi președinte. Cu Selly la Turism, Smiley la Cultură și Moroșanu la Apărare, măcar ne pregătim mental pentru ce va urma.

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: