Bogdan Stoica: Țineți-vă bine de bordură, Clotilde candidează din nou!

Bogdan Stoica

Am râs, recunosc. Clotilde Armand a anunţat că va candida din nou. Ce veste minunată! Chiar mă gândeam de cine o să râd la alegerile locale. Șoșoacă nu mi se pare amuzantă, doar mă sperie. Firea – e previzibilă și plictisitoare. Becali nu candidează, Țancă Uraganu la fel, chiar nu aveam ceva de urmărit, de înseninat diminețile. Astăzi, însă, am primit vești bune. Comunicatul doamnei Armand mi se pare extraordinar.

„Trebuie să continui ceea ce am început”. Nu. Chiar nu trebuie! :))))

„Suntem o alianţă de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta”. Nu, aveți alături de voi niște oameni care au niște ștampile de șefi de partid. În spatele acestor oameni nu sunt alți oameni. Nu e nimeni, te-au păcălit.

„Avem încredere că vom putea să construim o majoritate”. Asta doar dacă schimbăm, în DEX, sensul cuvântului majoritate. Dacă definim termenul ăsta ca „grup izolat și bizar de oameni, obsedați de mania persecuției și mereu puși de scandal” doamna Armand poate deschide șampania, deja a construit majoritatea dorită.

„Sunt candidatul USR. Restul trebuie să fie formalizat”. Da. Trebuie chemat un DTP-ist bun, să facă pe marginea ștampilei USR  un model drăguț din siglele PMP, FD și NuMaiȘtiuCe. Vedeți că există o aplicație mișto, cu inteligență artificială: face grafică, scoate fundalul, vectorizează. O să vă iasă super formalizarea.

„Voi susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei din partea forţelor de dreapta”. Uof. Ce i-o fi făcut Nicușor? De ce vrea Clotilde să-i distrugă șansele? O să arate supernasol, ca și când șeful clanului Pian ar anunța pe TikTok că-l susține pe comisarul Costel, șeful de post din Chitila.

„Am multe proiecte în curs de desfăşurare”. Aici am râs sonor, recunosc.

„Avem proiecte blocate care trebuie deblocate”. Nu creeed! Blocate care trebuie deblocate?! Genial, cum și-o fi dat seama Clotilde care e soluția, nu cred că s-a mai gândit cineva să deblocheze ceva blocat….

„Vrem o construcţie şi o dezvoltare a Sectorului 1 pe nişte baze corecte”. Ăsta e. Punctul pe i, ochiul furtunii, gheremezul la chelșcheșoz. Clotilde mai are să ne spună ale cui sunt bazele. Ale SUA nu sunt, că pe alea le știm.

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: