Skip to content
Politică

Bolojan e-n stare și de fapte bune: promisiune pentru cine își plătește online impozitele

agerpres.ro

Primarul PNL al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, este în stare și de fapte bune (nu doar de scăderea electorală a partidului la nivel național, când a coordonat campania locală din 2016). Citiți mai jos despre o promisiune atrăgătoare a edilului pentru cei care își plătesc pe Internet taxele și impozitele.

Orădenii sunt stimulaţi de municipalitate să îşi plătească online impozitele şi taxele locale, printr-un concurs inedit în care sunt oferite ca premiu bilete pentru o zi de distracţie la SPA şi la bazinele aquaparkului administrat de primărie, transmite News.ro.

Primăria Oradea va premia persoanele care vor plăti online taxele şi impozitele datorate pe anul 2018 până la data de 31 martie, acordând săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Edilul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat vineri că acest concurs este deja la a doua ediţie şi are ca scop stimularea orădenilor să îşi plătească online taxele şi impozitele locale.

„Pentru a încuraja orădenii să-şi achite online taxele şi impozitele locale, Primăria Oradea va premia anul acesta persoanele care vor alege acest mijloc de plată. Vom acorda săptămânal, prin tragere la sorţi, un voucher constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea, celor care plătesc online până la data de 31 martie taxele şi impozitele datorate pe anul 2018. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi”, a afirmat Bolojan.

Campania li se adresează persoanelor fizice şi juridice care în perioada amintită îşi plătesc online impozitele pe clădire, teren şi autoturisme datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicaţia pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

Aquapark Nymphaea este administrat de Primăria Oradea prin Administraţia Domeniului Public, fiind unul dintre cele mai moderne din şi mai mari din România.

Parcul acvatic are 10 tobogane, 15 bazine de înot, structură de joacă pentru copii, şase saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport şi restaurante.

Parcul se întinde pe o suprafaţă de şapte hectare şi a fost dat în folosinţă în 2016, fiind realizat printr-o investiţie în valoare de peste 88 de milioane de lei, dintre care aproape 39 de milioane reprezintă contribuţia administraţiei locale, iar restul sunt fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional (POR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *