Boloş, întâlnire cu preşedintele Băncii Europene de Investiţii. S-a discutat despre sprijinirea IMM-urilor, scoli,

Sursă foto: Facebook/ Marcel Boloş

Ministrul Finanţelor s-a întâlnit, vineri, cu preşedintele Băncii Europene de Investiţii, Nadia Calviño, cu care a discutat despre sprijinirea IMM-urilor, dar şi despre investiţii în transportul sustenabil, şcoli, spitale sau reţeaua de apă şi canalizare.

”România are parteneri importanţi care sunt gata să o sprijine pentru investiţii strategice. Banca Europeană de Investiţii este unul dintre ei. Un aspect pe care chiar preşedinta Nadia Calviño mi l-a reconfirmat astăzi, în cadrul unei vizite la Ministerul Finanţelor. Guvernul României s-a angajat să asigure un mediu propice pentru dezvoltarea şi prosperitatea IMM-urilor, prin intermediul unor politici şi programe care să faciliteze accesul la finanţare şi să promoveze antreprenoriatul”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Boloş.

Ministrul Finanţelor, a anunţat că s-a discutat despre sprijinirea IMM-urilor, mai ales în termeni de eficienţă energetică.

”O altă temă a fost nevoia de a dezvolta oraşele mici, prin investiţii în transportul sustenabil, şcoli, spitale sau reţeaua de apă şi canalizare. Avem alături de noi BEI de Investiţii, care ne va fi alături pentru implementarea reformelor şi investiţiilor majore. Am amintit aici proiecte strategice în agricultură, irigaţii, infrastructură, educaţie şi sănătate”,  a mai transmis ministrul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: