Skip to content
Economie Societate

Bolt (fosta Taxify) adaugă o nouă opțiune de plată

playtech.ro
" "

Compania estoniană Bolt (fosta Taxify), care deține aplicația de ride-sharing omonimă și este concurenta Uber, a introdus opțiunea de plată în numerar, în urma solicitărilor primite de la pasageri. Plata în numerar este disponibilă în toate orașele din România în care aplicația operează: București, Cluj-Napoca și Timișoara, scrie Profit.ro.

Pentru a plăti în numerar, pasagerii trebuie să deschidă aplicația și să selecteze opțiunea “Numerar” din secțiunea “Plăți”. După cursă, ei pot plăti cash și vor primi rest de la șofer, dacă este cazul. Vor primi factura pe email, exact ca în cazul curselor plătite cu cardul. Compania a avut afaceri de 5,89 milioane lei, de la 354.156 lei în 2017, și a intrat pe profit cu un plus de 158.484 lei, după o pierdere de 16.129 lei în anul precedent.

" "

Datoriile au urcat însă la fel de puternic în acest interval, de la 102.893 lei la 3,4 milioane lei. Bolt este finanțat de Didi și Daimler, operând în 30 de țări din Europa, Africa și alte regiuni, unde are circa 25 de milioane de utilizatori. În 2017, Taxify și-a înființat oficial subsidiară în România, condusă chiar de fondatorul și CEO-ul Markus Villig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *