Skip to content
Politică

Bomba a explodat în ALDE. Gerea șterge pe jos cu Constantin: Visează cu ochii deschiși

psnews.ro

Bomba a explodat în Alianța Liberalilor și Democraților. Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea șterge pe jos cu co-președintele Daniel Constantin, acuzându-l că „visează frumos, cu ochii deschiși”.

Ideea a fost exprimată într-un comunicat trimis joi PSnews.ro, unde Gerea contrazice recenta afirmație a lui Constantin, potrivit căreia Partidul Conservator (PC) a stat la baza formării ALDE. În același context, fostul ministru al Energiei amintește de scorul mic al PC din sondaje înainte de fuziunea cu Partidul Liberal Reformator (PLR) al lui Călin Popescu-Tăriceanu.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu declanşează RĂZBOIUL FULGER împotriva lui Constantin. CULISELE luptelor pentru şefia ALDE EXCLUSIV

Acuzațiile vin în contextul în care, acum câteva zile, Daniel Constantin s-a pronunțat pentru o conducere unică a ALDE în urma Congresului, precum și organizarea unor alegeri de jos în sus (începând din filiale și terminând cu șefia centrală a partidului).

„Domnul Daniel Constantin visează frumos, cu ochii deschiși, spunând: PC a stat la baza formării ALDE. Realitatea este alta și, de aceea, Daniel Constantin a acceptat organizarea Delegației Permanente Naționale în vederea stabilirii Congresului. Și-a dat seama că este penibil să te opui organizării Congresului, în condițiile în care peste 30 de organizații județene au luat această hotărâre, mai ales când ai și statutul de copreședinte. A înghițit-o pentru că nu mai avea încotro!

Dacă ne uităm pe rezultatele de la alegerile parlamentare vom vedea că sunt două organizații de la fostul PC în primele 10. Cum să ne explicăm de ce PC nu depășea 1% în sondaje până la fuziunea cu PLR?” este mesajul lui Andrei Gerea.

1 comentariu la “Bomba a explodat în ALDE. Gerea șterge pe jos cu Constantin: Visează cu ochii deschiși

  1. Partdul Liberal Reformator ,nu avea nevoie de Daniel Constantin si nici de copartizanii lui! Mare gresalaa facut Tariceanu facand aceasta alianta !multi liberali ar fi fost alaturi de PLR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *