PSnews

Recent

Bombă cu ceas în ograda lui Negoiță: stație GPL ILEGALĂ în inima Sectorului 3

romaniapress.ro

Citiți în cele ce urmează despre o bombă cu ceas amplasată în ograda lui Negoiță: o stație GPL ILEGALĂ continuă să ființeze în inima Sectorului 3.

Într-una dintre intersecțiile aglomerate ale Sectorului 3 (a bulevardelor 1 decembrie 1918 și Liviu Rebreanu) funcționează ilegal, de aproape doi ani, o stație-pirat de combustibil GPL auto. „Primarul Negoiță știe despre bomba al cărei ceas ticăie cu fiecare copil care trece în drum spre școală sau cu fiecare locuitor aflat în drum spre hypermarketul sau biserica aflate la o zvârlitură de băț”, comentează cei de la Cetățeanul.net.

Toată afacerea a pornit în februarie 2016, când un grup de muncitori au demolat cu un buldozer un panou publicitar. Apoi, fără nicio autorizație de construire sau aviz ISU, dar și fără a fi deranjați de autorități, au montat stația GPL pe terenul asupra căruia nu aveau niciun titlu legal, chiar deasupra unei conducte magistrale de termoficare a Bucureștilor.

Lipsa actelor necesare a fost confirmată de către Judecătoria Sectorului 3: „Constată că pârâta (SC Jasmine Corporation – n.r.) are calitatea de constructor de rea credinţă cu privire la lucrările şi construcţiile edificate de aceasta, fără autorizaţie, pe terenul situat în Bucureşti, sector 3, Bd. 1 Decembrie 1918 nr.23, astfel cum au fost identificate prin raportul de expertiză tehnică judiciară topografică”.

Citiți AICI ce spune Primăria Sectorului 3 despre această problemă.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi