PSnews

Ultima Oră

Bomba cu fâs a lui Dragnea: s-a rățoit la Tudorel Toader, dar NU îl mazilește

aktual24.ro

Citiți în cele ce urmează despre bomba cu fâs a lui Liviu Dragnea: mai precis, despre cum președintele PSD s-a rățoit la ministrul Justiției, Tudorel Toader, dar, până la urmă, NU îl mazilește din Guvern.

Dragnea a declarat miercuri seara la Sinaia ca nu a discutat pana acum cu Toader după ce acesta anunțase că nu se impune un prag în cazul abuzului in serviciu. Președintele Camerei Deputaților a adăugat că nu se pune problema în acest moment a retragerii sprijinului politic în cazul lui Tudorel Toader, relatează Hotnews.

Amintim că zilele trecute Liviu Dragnea s-a declarat „dezamăgit” de faptul că, în ciuda interminabilei evaluări făcute de către Tudorel Toader șefilor de la PICCJ și DNA (Augustin Lazăr, respectiv Codruța Kovesi), ministrul NU a propus revocarea acestora. În ciuda clamatei dezamăgiri, vedem acum că Dragnea încă îl ține în brațe pe guvernant.

Dragnea a menționat că i-a transmis public lui Toader că îi va susține decizia dacă aceasta va fi bine argumentată.

„I-am spus public de vreo doua-trei ori ca ii voi sustine decizia daca va fi bine argumentata, o decizie in stanga sau in dreapta. Nu, nu se pune problema la acest moment (pentru retragerea spijinului politic – n.r.). Domnul ministru trebuie sa capete si o experienta politica” , a spus Dragnea, reclamând „neconcordanțe în comunicare” în cazul lui Toader.

In ceea ce priveste auditul extern la DNA, DIICOT si la Parchetul General, Dragnea a afirmat ca este „o idee buna in general”, dar ca aceasta trebuie sa se finalizeze cu un raport.

„Vorbim de un audit care sa aiba un raport final, daca nu, va fi doar o declaratie frumoasa. Ideea e buna in general. Am inteles ca nu a mai fost un audit de zece ani de zile. Cu interes asteptam si noi inceperea acestui audit”, a zis Dragnea.

Intrebat de modificarile aduse la proiectul de lege prin care se dezincrimineaza practic conflictul de interese, Dragnea și-a exprimat dezacordul față de angajarea rudelor: „Cu rudele nu sunt de acord, cu rudele este bine sa te intalnesti acasa, cu rudele categoric nu sunt de acord sa fie (proiectul de lege – n.r.)”.

Dragnea a anuntat si ca va propune joi, in sedinta Comitetului Executiv al PSD care are loc la Sinaia, „autosuspendarea” din partid a deputatului Catalin Radulescu.  „Maine vom discuta subiectul Catalin Radulescu… A incercat sa se autosuspende, nu a reusit, o sa propun eu autosuspendarea lui”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi