Skip to content
Politică

Bombă cu fâs la Parchetul General: a CLASAT dosarul alegerilor din 2009

viata-libera.ro

Bombă cu fâs la Parchetul General: instituția condusă de către Augustin Lazăr a CLASAT dosarul alegerilor prezidențiale din anul 2009.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) a argumentat că nu a găsit indicii privind fraudare scrutinului de acum 8 ani.

Iată comunicatul PICCJ:

„Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus clasarea cauzei menționate anterior, întrucât – din coroborarea probelor administrate –  s-a stabilit că nu s-a decelat niciun element/indiciu de natură să conducă la presupunerea rezonabilă că s-ar fi încercat/inițiat de către persoanele nominalizate, acte/acțiuni ce ar intersecta sfera ilicitului penal, respectiv ce ar contura textul incriminator al infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art.297 alin. 1  Cod penal cu aplic. art.5 Cod penal (art.248 rap. la art.2481 din vechiul Cod penal) și al infracțiunii de falsificarea documentelor și evidențelor electorale, prev. de art.391 alin.3 și 4 din Codul penal  cu aplic. art.5 Cod penal (fost art.62 alin. 3 și 4 din Legea nr.370/2004 pentru alegerea Președintelui României)”.

1 comentariu la “Bombă cu fâs la Parchetul General: a CLASAT dosarul alegerilor din 2009

  1. Cu alte cuvinte : „Bai fraierilor – chiar credeati ca daca se descopera FRAUDAREA UNOR ALEGERI (indiferent cand au fost facute ele) , va PLATI / INTRA LA PUSCARIE cineva ??”? Tare CREDULI mai sunteti !!! Hai -LA MUNCA , CA E NEVOIE DE BUGET !!! Si … „…Hai la vot , la vot , la vot ; Ca ti-oi trage-un pumn in bot…” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *