Skip to content
Politică

Iohannis, aproape de lovitura finală. Când se judecă procesul de incompatibilitate al acestuia

Klaus Iohannis a primit termen în ceea ce privește procesul pe care îl are la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Termenul se va judeca pe 25 septembrie, adica peste două zile, potrivit Realitatea Tv.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a cerut în urmă cu doar câteva zile Curţii Supreme să stabilească un termen de judecată în procesul în care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. 

Solicitarea vine cu doar câteva zile înainte ca Iohannis să îşi depună oficial candidatura la Biroul Electoral Central.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, declara recent că nu se teme că acest proces i-ar putea strica planurile de a candida pentru Cotroceni.

În 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţa că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

2 comentarii la “Iohannis, aproape de lovitura finală. Când se judecă procesul de incompatibilitate al acestuia

  1. Acesta este probabil motivul pt care Melescanu a intrat in cursa pe turnanta, PNL-ul ar fi ramas fara candidat. Cine i-a strans cele 400.000 semnaturi? R: SIE.
    Pasul 2, eliminarea lui Ponta.
    Cam asa par sa fie jocurile facute.

  2. Deci fix in ultima zi in care se mai pot depune contestatii la Curtea Constitutionala. Tipic lui Basescu. Sa-i vad dupa aia pe liberalii portocalii pe unde mai scot camasa. Si cum vor explica ei asa, deontologic, gen Pocora si Gorghiu, cat de buna este… Udrea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *