Skip to content
Politică

BOMBA lui Marian Munteanu: PNL a făcut posibil referendumul pentru familia tradițională! EXCLUSIV

Cotidianul
" "

Fostul lider al studenților din Piața Universității – l-am numit pe Marian Munteanu – susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că PNL a făcut posibilă organizarea referendumului pentru familia tradițională.

Vă prezentăm declarațiile lui Munteanu.

" "
" "

Despre rusofili

Întrebat cum explică faptul că mulți dintre susținătorii referendumului și ai Coaliției pentru Familie sunt rusofili cunoscuți – unii dintre aceștia fiind menționați pe deja celebra ”listă” a lui Dughin, ”geopoliticianul” preferat al lui Vladimir Putin –, Marian Muntanu a susținut că aceste aspecte nu sunt importante. ”Dacă unii rusofili doresc apă caldă la bloc, și sunt convins că toți cetățenii vor așa ceva, asta nu înseamnă că aceștia sunt rusofili, ci doar că vor apă caldă. Că și unii rusofili sunt de acord cu referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie nu este o chestiune relevantă – unii sunt mai activi acum și vor să se facă auziți. Astea sunt aspecte ce țin de viața personală. În Europa există 7 state care au în Constituție prevederi asemănătoare cu cele vizate de referendum și alte 7 state care au măsuri de prevenție a confuziilor care țin de instituția căsătoriei – o instituție esențială pentru orice societate. Fiecare civilizație dezvoltă un set de reguli, de norme clare – bunăoară, la unii este legală poligamia –, însă noi avem aceste valori creștine. De notat că tradiția iudaică are aceeași viziune despre instituția căsătoriei”, a spus Munteanu.

”Cei care boicotează referendumul sunt neomarxiști!”

De asemenea, acesta i-a catalogat drept neomarxiști pe românii care baicotează referendumul: ”Cei care sunt deranjați de acest referendum au o altă agendă și nu dispun de argumente pentru a-și susține cauza. Că tot m-ați întrebat despre acuzațiile privind așa-zisul amestec al Rusiei, am auzit până și tâmpenia că eu aș fi un soi de susținător al lui Vladimir Putin! E o mizerie să spună cineva așa ceva. Eu am rămas același din ’90 și până acum – alții s-au schimbat, nu eu. Când mă băteam să ajungem în NATO și UE promovam aceleași valori ca și acum, când susțin referendumul pentru familia tradițională. Repet: susțin aceleași lucruri de o viață întreagă. Nu m-am contrazis nici măcar o singură dată în acești aproape 30 de ani. Cei care boicotează referendumul sunt oameni de stânga,  nu de dreapta, așa cum se prezintă ei; sunt neomarxiști.

Despre PSD

Totodată, Munteanu susține că PSD nu are nici cea mai mică legătură cu referendumul pentru familia tradițională. ”Avem de-a face cu o viclenie, cu o mizerie de proporții atunci când se manipulează pe ideea că acest referendum ar aparține, de fapt, PSD. Păi, PSD nu are nimic de-a face cu demersul ăsta și nici eu nu am nimic de-a face cu PSD, care m-a băgat la pușcărie! Faza asta cu PSD-ul e o abureală. În goana după capital politic, partidele se lipesc de astfel de tematici. Nu doar PSD face asta.

Ipocrizia PNL

Păi, dacă nu vota PNL în favoarea legii privind revizuirea Constituției, acum nu se mai putea face niciun referendum! De se uită acest fapt? Este vorba de ipocrizie, de manipulare. Pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției e nevoie de voturile a două treimi din Parlament, iar aleșii au votat într-o proporție de 85%. Așadar, PNL a susținut din plin această inițiativă. Dacă ar fi fost vorba despre un proiect PSD-ist, n-ar fi trecut. Proiectul a fost susținut și de PMP și de UDMR. S-a opus doar USR, dar acolo nu se poate discuta despre un partid real, ci despre o glumă proastă”, a declarat Marian Munteanu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *