Skip to content
Politică

BOMBA lui Zetea: Fără o soluție în CEx, PSD își va pierde MASIV electoratul! Panică și spaimă EXCLUSIV

YouTube

Președintele PSD-ist al Consiliului Județean Maramureș – l-am numit pe Gabriel Zetea – dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că războiul de la vârful PSD cutremură formațiunea, presărând cu nemiluita panică și temeri la baza partidului.

Dacă CEx-ul nu găsește o soluție rațională, avertizează Zetea, PSD va înregistra gigantice probleme de imagine și își va pierde masiv electoratul.

Panică în PSD

”Observ și eu cu îngrijorare evoluția unor discuții care nici măcar nu se poartă la modul oficial între liderii partidului, dar care sunt vehiculate intens pe surse în mass-media. Sunt și am fost întotdeauna un om al dialogului și sunt convins că la o soluție rațională se poate ajunge numai pe calea dialogului. Membrii de la baza partidului sunt extrem de îngrijorați de evoluția acestor tensiuni și neînțelegeri, primesc foarte multe semnale în acest sens. În fond, avem de-a face cu o situație extrem de gravă care pune în pericol implementarea programului de guvernare, pe care noi l-am promis oamenilor. Dacă această problemă va continua să se adâncească, PSD va pierde masiv din încrederea electoratului și nu va mai câștiga viitoarele alegeri. Vom avea mari probleme în acest sens!

”Mari, mari prejudicii de imagine”

Asta nu înseamnă însă că problemele invocate în spațiul public de personalități și de lideri ai PSD nu sunt valide și că nu ar trebui discutate, dar esențial este să le analizăm și să le tranșăm în CEx și în cadrul celorlalte foruri de conducere, nu în public, fiindcă toate aceste acuzații și disensiuni cauzează mari, mari prejudicii de imagine PSD”, a declarat Gabriel Zetea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *