Skip to content
Politică

Bomba lunii: Tel Drum cere intrarea în FALIMENT. Coincidență legată de guvernul Dăncilă

rfi.ro

Citiți în cele ce urmează despre bomba lunii: compania Tel Drum (cea de la care a pornit un mare dosar al DNA, ajuns chiar și până la președintele PSD, Liviu Dragnea), cere intrarea în FALIMENT.

Cererea a fost formulată acum câteva zile de către SC Tel Drum SA Alexandria (CUI: 2695680), iar peste o săptămână va fi luată în discuție de către judecători, anunță Realitatea.net.

Într-adevăr portalul instanțelor arată că solicitarea privind intrarea în faliment a fost înregistrată pe 17 ianuarie la Tribunalul Teleorman (Secția Civilă I), care a stabilit primul termen pe 29 ianuarie. Ironia face ca tot pe 29 ianuarie să fi fost programat votul de învestitură al Parlamentului pentru guvernul Viorica Dăncilă.

La finalul anului trecut, Tel Drum – care până nu de mult era deținută prin acțiuni la purtător – a înscris la Registrul Comerțului numele acționarilor săi. Aceștia sunt: Petre Pitiș, cu 54%, Dobrescu Liviu Lucian, cu 44% și încă trei persoane, care dețin câte 0,665%: Neda Florea, Panaitov Marilena și Costache Mirela. Totodată, datele de la Registrul Comerțului arată că Mircea Vișan este împuternicit să semneze în numele și pentru societatea Teldrum.

În urmă cu câteva luni, procurorii DNA au făcut pentru prima dată o legătură directă între Tel Drum și liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmând că firma ar fi fost controlată de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *