Skip to content
Politică

EXCLUSIV UPDATE BOMBĂ pe scena politică. Candidatura la prezidențiale a lui Iohannis aruncată în aer. Se pregătește interimatul

UPDATE

Într-o declarație în exclusivitate pentru PSnews.ro, senatorul PNL, Cristian Bodea, a făcut următoarele precizări:

”Nu sunt jurist, nu pot să mă pronunț. Probabil că mai sunt căi de atac. Probabil o să preia cineva interimatul, o să ne descurcăm cumva.

Probabil că toate deciziile interne ale PNL vor fi declarate nule. Nu sunt jurist, dar din practică și din experiența vienții, cam așa merge, tot ce s-a făcut este nul. Trebuie reluate procedurile”, a explicat Bodea pentru PSnews.ro.

După ce Tribunalul București a decis să respingă modicarea statutului propusă de PNL, declarând că derogarea de vechime acordată lui Klaus Iohannis a fost una ilegală, candidatura la prezidențiale a acestuia este pusă sub semnul întrebării.

Toate deciziile interne ale PNL și PDL luate cu privire la candidatura la prezidențiale a lui Klaus Iohannis sunt, după decizia Tribunalului București, anulate automat.

PSnews.ro a contactat o serie de juriști care au precizat la unison că președintele PNL are o problemă extrem de serioasă în ceea ce privește cursa prezidențială.

”Orice referire la candidatura la prezidențiale a lui Klaus Iohannis, care implică o referire la sintagma de ”președinte al PNL” este acum nulă. Adică, orice referire de tipul ”președintele PNL, Klaus Iohannis, candidat al Alianței Creștin- Liberale la alegerile prezidențiale” este una acum ilegală. Trebuie refăcute toate actele ce au fost depuse cu sintagma ”Klaus Iohannis, președinte al PNL”. Acesta poate candida la prezidențiale, este dreptul oricărui cetățean, dar nu din poziția de președinte al PNL. Toate deciziile interne ale PNL și PDL sunt în acest moment nule”, a precizat un avocat specialist în astfel de spețe pentru PSnews.ro.

Citește și: EXCLUSIV Lider important al PDL reacționează față de situația din PNL și dezvăluie care este miza reală a scandalului

Citește și: PNL, încotro? Fără statut, fără identitate, fără președinte

8 comentarii la “EXCLUSIV UPDATE BOMBĂ pe scena politică. Candidatura la prezidențiale a lui Iohannis aruncată în aer. Se pregătește interimatul

 1. Si cine plateste acum pentru toate mizeriile hotarate de asta in calitatea sa ilegitima de presedinte ??? Ce ziceti mai deontologilor politici ? Mai Petrache, Orban, Tase si altii ca voi ???

 2. situatia e mult mai grava pentru ca el candideaza din partea ACL, iar ACL a fost facut sub semnatura lui
  ori daca actele semnate de el nu mai sunt valabile, nu mai e valabila nici ACL, deci si semnaturile stranse de ACL pt Iohannis pot fi inutile
  dar juristii PNL spun ca totul e in regula, nu cunosc speta in amanunt, nu stiu cine are dreptate

 3. Sa se pregateasca pdl pt.primirea tradatorilor lui Antonescu !!! Ei au complotat pt. asa-zisa unificare a „dreptei”-dreapta fesenista basista-inca de la venirea securistului frunzaverde,omul de legatura cu pmp-ul lui basescu!!! Antonescu NU a dorit unificarea cu hotii si penalii portokalii,dovada ca acestia NU l-au dorit nici candidat la presedentie,nici presedinte pnl-negociator al unificarii…bleaga si alti penali portokalii nu-l uita asa usor pe cel care a fost interimar la Cotroceni si a initiat suspendarea lui base-adica „lovitura de stat” in conceptia lor,la care nu vor sa renunte nici acum si cu care candidatul-afis e de acord , dar nu Crin… ASA CA, TRADATORI DIN PNL,PLECATI LA PDL ,CU TOT CU CANDIDATUL -MOMAIE,IEPURE PT. UDREA!

 4. Eu am votat la Congres pentru Klaus Iohannis. Si ca mine, majoritatea delegatilor prezenti( mandatati de Delegatiile Permanente ale Organizatiilor judetene). Persoana sau Instanta care incearca sa-mi anuleze optiunea, incalca dreptul meu constitutional de a alege . Cine poate fece asta? Cel care are dreptul sa anuleze optiunea participantilor la Congres ar trebui sa aiba si obligatia de a suporta consecintele.
  Este un partid politic serios. Nu am mers acolo adunati de te miri unde (ca si la alte manifestari de acest fel.) Suntem toti oameni seriosi, membrii de partid cu functii in partid si documente in regula. Cum ar fi sa se renunte la astfel de mizerii si porcarii lansate in spatiul public ?

 5. membrii pnl. de rand sunt scarbiti de ce face conducerea de partid. au pierdut voturi la europarlamentare , au tradat istoria partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *