Skip to content
Politică

BOMBA SĂPTĂMÂNII: Lider PSD devoalează numele candidatului la prezidențiale

indraznestesacrezi.ro

Un important lider al Partidului Social Democrat a vorbit, în premieră, că formațiunea politică din care face parte se gândește intens la alegerile prezidențiale din anul 2019 și a înaintat și un posibil candidat.

Astfel, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, senatorul Florin Cârciumaru a afirmat, la un post de radio local, cine ar putea fi reprezentantul social-democraților în funcția de cap al statului. Președintele PSD Gorj consideră că primarul general al Capitalei ar fi cea mai potrivită persoană, întrucât Gabriela Firea stă cel mai bine în sondaje, scrie Adevărul.ro.

”Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă mai bine decât toate personalităţile, chiar şi peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere”, a declarat preşedintele PSD Gorj la Infinit FM, potrivit presei locale.

Mai mult decât atât, apropiatul șefului Camerei Deputaților îl vede și pe Călin Popescu-Tăriceanu în funcția de președinte: „Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu şanse în faţa lui Iohannis. Totuşi, cel mai bine în sondaje, chiar şi peste Iohannis, stă primarul Capitalei, Gabriela Firea”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *