Skip to content
Sport

Borcea a comis-o din nou. Ce reacție va avea Valentina Pelinel

rtv.ro

Cristi Borcea uimește de fiecare dată, când te aștepți că s-a liniștit și nimic nu te mai poate surprinde, hop apare și o nouă declarație dată de vreo fostă/actuală femeie din viața diamovistului.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a oferit un raspuns halucinant, atunci când a fost intrebata daca ii este dor de Cristi Borcea. Fostul magistrat a afirmat: ”Da, imi este dor, da. Am si un copil cu Borcea”, potrivit antena3.ro.

" "
" "

Borcea a cerut din spatele gratiilor sa stea față în fața și să-i pună niște întrebari judecatoarei Geanina Terceanu. Întâlnirea ar putea avea loc pe 16 mai, la înalta Curte de Casatie și Justiție.

Fostul magistrat este acuzat ca a luat mita de la el și de frații Becali, ca să dea o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor. Femeia spune însă că îl iubește pe afacerist.

Relatia lor s-ar fi consumat chiar în timpul procesului de la Tribunalul Bucuresti al dosarului Transferurilor, caz pe care Gianina Terceanu îl judeca. Pentru că i-a achitat pe toți inculpații din caz, inclusiv pe Cristi Borcea, procurorii au acuzat-o ca a luat mita pentru asta de la fostul actionar de la Dinamo si de la fratii Victor si Giovani Becali.

În afară de Milan Cristian, fiul pe care il are cu Valentina Pelinel, Cristian Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican (un baiat, George Alexandru, de 4 ani, si o fetita, Gloria, de 10 luni). Prima soție, Mihaela Borcea, i-a daruit trei copii: Patrick (18 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani). Omul de afaceri mai are o fata, Carolyn (9 ani), cu o fosta amanta, avocata Simona Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *