Skip to content
Sport

Borcea s-a învârtit de încă o condamnare cu executare

gandul.info

Fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București Cristian Borcea s-a învârtit de încă o condamnare la închisoare cu executare.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata joi de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita in dosarul transferurilor din fotbal, anunta Hotnews. Sentinta nu este definitiva. Cristi Borcea a fost condamnat si el la 3 ani si 6 luni de inchisoare, iar Victor Becali la 3 ani, cei doi oameni de fotbal fiind acuzati ca au incercat sa o mituiasca pe judecatoarea Geanina Terceanu.

Geanina Terceanu si fratii Ioan si Victor Becali au fost arestati, pe 20 noiembrie, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care o acuza pe judecatoare ca a primit 220.000 de euro mita pentru a-i achita pe cei doi si pe alti sase oameni de fotbal in Dosarul Transferurilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis in decembrie 2015 ca judecatoarea Geanina Terceanu, arestata preventiv din 20 noiembrie, sa fie cercetata in arest la domiciliu.

1 comentariu la “Borcea s-a învârtit de încă o condamnare cu executare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *