Skip to content
Sport

Borcea s-a învârtit de încă o condamnare cu executare

gandul.info

Fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București Cristian Borcea s-a învârtit de încă o condamnare la închisoare cu executare.

Fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata joi de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita in dosarul transferurilor din fotbal, anunta Hotnews. Sentinta nu este definitiva. Cristi Borcea a fost condamnat si el la 3 ani si 6 luni de inchisoare, iar Victor Becali la 3 ani, cei doi oameni de fotbal fiind acuzati ca au incercat sa o mituiasca pe judecatoarea Geanina Terceanu.

" "
" "

Geanina Terceanu si fratii Ioan si Victor Becali au fost arestati, pe 20 noiembrie, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care o acuza pe judecatoare ca a primit 220.000 de euro mita pentru a-i achita pe cei doi si pe alti sase oameni de fotbal in Dosarul Transferurilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis in decembrie 2015 ca judecatoarea Geanina Terceanu, arestata preventiv din 20 noiembrie, sa fie cercetata in arest la domiciliu.

1 comentariu la “Borcea s-a învârtit de încă o condamnare cu executare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *