Skip to content
Politică

Borhotul moral USR a dat în fierbere! Silviu Mănăstire: O generație politică furată de niște impostori

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, ultimele evenimente care au zguduit USR. După demisia lui Dacian Cioloș, tot mai mulți membri USR au plecat din partid, acuzând incompetența, impostura și abuzul de putere al echipei Barna&Ghinea&Drulă.

”Borhotul moral USR a dat în fierbere! Câtă mizerie morală, o generație politică furată de niște impostori… drulăi, ghinești, bărniști”, scrie Mănăstire.

Chris Smeu, membru USR, și-a aunțat public demisia din partidul condus până de ieri de Dacian Cioloș. ”Incompetența, impostura și abuzul de putere sunt la loc de cinste în interiorul partidului (facilitate, în multe cazuri, chiar prin statut), oricât am propovădui împotriva lor în extern Nu suntem deasupra alegerilor fraudate, excluderii avertizorilor de integritate, sancționării delictului de opinie, sau a oricărui alt red flag de pe lista relativ scurtă de chestii pe care ar fi trebuit să nu le facem ca să nu fim ca ceilalți”, spune Smeu.

Aceasta mai afirmă și că „absurdul în care se îneacă partidul de o grămadă de timp este demn nu doar de cel mai chinuitor lucru scris vreodată de Kafka, dar și de clasificarea ca tortură psihologică. Nu este întâmplător, este sistemic și orchestrat cu măiestrie de echipa Barna, Ghinea, Drulă, Botoș etc. (selectez doar numele la care țin eu în mod special, lista este mult mai lungă, iar treaba în sine este pusă în practică de locotenenți locali, de obicei cu parcurs profesional submediocru și deci foarte ușor de transformat în dependenți ultra-loiali”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *