Skip to content
Politică Sport

Boris Becker, bilă albă pentru Simona Halep, bilă neagră pentru Sharapova. Ce spune despre acestea

Prosport

Boris Becker, de șase ori câștigător al unul turneu de Grand Slam, a venit cu declarații care le pun pe numărul 1 mondial, Simona Halep, și fostul număr 1 mondial, Maria Sharapova, într-o lumină total diferită.

Legenda tenisului german spune despre triumful Simonei Halep la Roland Garros că a fost un moment de fericire pentru acesta și că „acest lucru trebuia să se întâmple cu mult, mult timp în urmă”.

„Tenisul feminin este foarte interesant în acest moment. Am fost extrem de fericit când s-a impus Halep la Roland Garros. Acest lucru trebuia să se întâmple cu mult, mult timp în urmă.

M-a bucurat și triumful lui Kerber la Wimbledon. Asta demonstrează că există mai mult spațiu de manevră, mai multe jucătoare care se pot impune. Nu e ca în circuitul masculin”, a declarat Becker pentru sport-express.ru.

În timp ce despre Simona Halep are doar cuvinte de laudă, pe jucătoarea rusoaică a ales să o taxeze remarcând că a devenit foarte instabilă, inconstantă”.

„Sharapova a jucat foarte bine la Roland Garros, apoi a urmat o prestație la Wimbledon pe care trebuie să o uite. Nu sunt sigur în privința șanselor ei de revenire. Sigur, este o campioană, nimeni nu poate nega asta, are experiență și mentalitatea potrivită, dar a devenit foarte instabilă, inconstantă. Nu cred că poate merge până la capăt la US Open.

Daria Kasatkina (11 WTA) este cea mai bună jucătoare din Rusia acum. Merge în direcția potrivită. Este o jucătoare pe care marile favorite se roagă mereu să o evite. Când pornește cu șansa a doua, joacă cel mai bun tenis”, a mai precizat Boris Becker,

Liderul mondial, Simona Halep, va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani,). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, „Louis Armstrong”. Meciul va transmis pe Eurosport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *