Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoşani: Decizia şocantă a unei tinere gravide. Deşi era pozitivă la SARS-COV-2, a ignorat autorităţile şi a plecat în vacanţă

Inquam Photos / Octav Ganea

O tânără din Botoşani a ignorat carantina impusă de autorităţi, după ce a ieşit pozitivă la virusul SARS-CoV-2 şi a plecat nestingherită în vacanţă. Mai mult decât atât, botoşăneanca este însărcinată, scrie adevarul.

O tânără de 34 de ani din Botoşani a fost depistată cu SARS-COV-2 după un test PCR, efectuat la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Şi asta după ce ar fi semnalat simptome specifice COVID-19. În plus, era şi însărcinată.

Deşi testul a ieşit pozitiv, botoşăneanca a ignorat carantina obligatorie de 14 zile şi a plecat într-o vacanţă, deja planificată, în Africa, după cum au aflat jurnaliştii de la monitorulbt.ro.  Mai mult decât atât, deşi nu avea voie să părăsească locuinţa, tânăra a călătorit  până la Bucureşti, acolo unde a făcut un nou test PCR, la o clinică privată.

De această dată testul a fost negativ şi botoşăneanca a plecat în vacanţă. Poliţiştii de frontieră au anunţat DSP Botoşani că tânăra a părăsit ţara.

La întoarcerea în ţară, tânăra a ajuns la Maternitatea din Botoşani, a fost testată din nou, iar rezultatul a ieşit pozitiv. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi continuă cercetările şi în legătură cu clinica de unde botoşăneanca a obţinut testul negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *