Skip to content
Politică

Botoşani: Deputatul PSD Costel Lupaşcu neagă acuzaţiile PNL că ar fi făcut campanie în afara legii

Jurnalul de Buzau

Deputatul social-democrat Costel Lupaşcu a respins, sâmbătă, acuzaţiile lansate de reprezentanţii Organizaţiei PNL Botoşani potrivit cărora ar fi făcut propagandă electorală după încheierea campaniei electorale, transmite agerpres.

Într-un comunicat de presă el spune că postarea de pe Facebook prin care invita alegătorii să voteze candidatul PSD a fost făcută înainte de ora 7,00, cu câteva minute înainte de încheierea oficială a campaniei electorale.

„Am publicat pe propria pagină de socializare un mesaj pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale pe 23 noiembrie la ora 6,50, ceea ce se poate observa şi în imaginea postării, aşadar înainte de ora 7,00 atunci când oficial se închide campania electorală. Niciodată nu am făcut, nu fac şi nu voi face nicio acţiune menită să încalce legislaţia electorală în vigoare”, a afirmat Lupaşcu.

Organizaţia PNL Botoşani a depus, sâmbătă, o plângere la Biroul Electoral Judeţean împotriva deputatului PSD Costel Lupaşcu, pe care l-a acuzat de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *