Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoşani: Fată de 15 ani, agresată sexual de tată şi de trei fraţi. Suspecţii au fost arestaţi preventiv

twitter

Un bărbat din judeţul Botoşani şi cei trei fii ai săi au fost arestaţi preventiv, duminică, fiind cercetaţi pentru că şi-ar fi agresat sexual fiica, respectiv sora, o minoră în vârstă de 15 ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 41 de ani şi fiii săi de 20, 19 şi 17 ani, toţi din comuna Unţeni, sunt cercetaţi pentru agresiune sexuala şi viol.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinţei acesteia. Totodată, în aceeaşi perioadă, cei trei tineri, fraţi cu victima, prin constrângere şi violenţă, ar fi întreţinut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora„, a precizat Delia Nenişcu, citată de Agerpres.

Cei patru au fost reţinuţi în cursul zilei de sâmbătă, iar instanţa a admis, duminică, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani de arestare preventivă a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *