Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoșani: Incendiu puternic într-un bloc. 23 persoane, între care şi trei copii, au fost evacuate

news.ro

Un puternic incendiu a izbucnit duminică seară într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani, 23 persoane, inclusiv trei copii. fiind evacuate. Două dintre acestea, o bătrână care locuia un apartament şi un bebeluş, au fost transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică seară la un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul trei al unui bloc din zona Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoşani

La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile din întregul apartament, cu degajări mari de fum şi flacără deschisă.

O femeie în vârstă de 65 ani, proprietara apartamentului, a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns şi un bebeluş de şapte luni, care a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum”, a transmis ISU Botoşani.

La locul evenimentului au intervenit cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, dar şi o ambulanţă aparţinând SAJ. În incendiu au ars bunurile din dormitor, bucătărie şi hol.

Pompierii spun că cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *