Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoşani: Jandarm de 42 de ani, împuşcat accidental de un coleg în timpul unei şedinţe de tragere; victima se află la spital

Un jandarm în vârstă de 42 de ani a fost rănit accidental, joi, în timpul unei şedinţe de tragere în Poligonul Botoşani, după ce a fost împuşcat de un coleg în zona picioarelor. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, Dan Izotov, a declarat, pentru News.ro, că joi după-amiază, pe timpul executării unei şedinţe de tragere de pregătire, în poligonul Botoşani, un subofiţer a fost rănit accidental de către un alt coleg, pe aliniamentul de tragere.
În urma incidentului, subofiţerul a fost rănit în zona picioarelor şi a fost transportat la Spitalul Mavromatti pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani.
Jandarmul rănit are 42 de ani.
Incidentul şi împrejurările în care acesta s-a produs vor face obiectul unor verificări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *