Botoşani: Omul de afaceri Valeriu Iftime va conduce, alături de deputatul Costel Şoptică, filiala judeţeană a PNL

Sursa foto: Facebook / PNL

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care şi-a depus, vineri, adeziunea la Partidul Naţional Liberal (PNL), va conduce filiala din Botoşani, alături de preşedintele actual al organizaţiei locale, deputatul Costel Şoptică.

Iftime a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urma unor discuţii avute, joi, cu conducerea centrală a PNL, a primit „o putere mare în partid”, însă fără a fi numit preşedinte al filialei.

„Din discuţiile pe care le-am avut la nivel central, sigur că există o intenţie de a veni în partid pe funcţia de preşedinte, numai că funcţia de preşedinte se ia prin vot sau prin decizie pe care o ia Bucureştiul. Nu cred că în momentul ăsta cea mai bună soluţie este să decapităm şi să facem tot felul de acţiuni războinice. Eu cred în unitate. Eu nu ştiu partidul, nu ştiu oamenii. Eu vin cu un capital de imagine. Cred că mi-am făcut treaba bine pe unde am fost, oamenii să aibă încredere în mine. În momentul ăsta am o putere mare în PNL, dar nu am o funcţie decidentă. E o chestie de statut”, a declarat omul de afaceri.

La rândul său, liderul judeţean al PNL, Costel Şoptică, admite că filiala se află într-o situaţie fără precedent şi că deciziile vor fi luate împreună cu Valeriu Iftime.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: