Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoșani: Secretarul unei comune, reţinut pentru luare de mită. A fost prins în timp ce lua 300 de euro

politie Facebook

Secretarul comunei Frumuşica, din judeţul Botoşani, a fost reţinut pentru luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua şpagă pentru un contract de concesiune, scrie Adevarul.

Secretarul comunei Frumuşica,judeţul Botoşani, a fost reţinut luni seară pentru luare de mită. Mai precis, funcţionarul a luat 300 de euro de la un investitor pentru a fi ajutat cu un contract de concesiune a unui teren în comuna respectivă. Secretarul comunei a fost prins în flagrant de procurori. Mai precis chiar în momentul în care primea banii de la investitor.

Flagrantul a fost organizat iar totul s-a petrecut în afara orelor de serviciu, astăzi fiind ridicate şi documentele doveditoare ale infracţiunii. ” Colegii mei au făcut un flagrant cu dumnealui într-un dosar de luare de mită. Este vorba de o sumă de 300 de euro dată de un investitor, să îi spunem aşa, pentru rezolvarea unui contract de concesiune”, a precizat prim-procurorul Valeriu Chihaia pentru Agepres. Astăzi se va hotărâ dacă secretarul comunei va fi plasat sub control judiciar sau va fi arestat preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *