Skip to content
Botoșani Știri locale

Botoșani: Un pacient COVID a sărit pe geamul spitalului. Bărbatul intrase în sevraj pentru că nu avea alcool

Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, internat cu COVID în Spitalul Județean Botoșani, a sărit pur și simplu pe geam, disperat că nu are alcool. A avut noroc, deoarece a aterizat pe copertina de deasupra intrării în spital. A fost recuperat de acolo și a ajuns la secția de Psihiatrie.

Pacient COVID dependent de alcool, în sevraj

Botoșăneanul era internat de cinci zile la Secţia Pneumologie a Spitalului Județean Botoșani, scrie Monitorul de Botoșani.

Marți, el a devenit foarte agitat pentru că nu avea alcool. A încercat de mai multe ori să plece și, spre miezul nopții, chiar a smuls instalaţia de oxigen care ieşea din perete.

Medicii au fost alertați de ceilalți pacienți. Speriate că oxigenul concentrat umplea salonul, asistentele au deschis geamul pentru a aerisi încăperea şi au chemat pompierii.

Pacientul s-a aruncat de la geam, disperat că nu are alcool

Profitând de faptul că geamul era deschis, bărbatul a sărit pe geam. Norocul lui a fost că fix sub fereastră era o copertină și a aterizat pe ea.

Pacientul a fost recuperat de acolo și, într-un final, s-a calmat.

„Din fericire, pacientul nu a fost rănit în urma acestui incident. După ce a fost calmat, acesta a fost direcţionat către secția de Psihiatrie pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a declarat Doina Caba, managerul SJU Mavormati.

În spital a fost deschisă o anchetă pentru a se vedea dacă au fost respectate toate procedurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *