Skip to content
Sport

„Brad Pitt” Alexandru Tudor se face observator de arbitri

" "

Fostul arbitru FIFA Alexandru Tudor, poreclit „Brad Pitt”, a ajuns pe lista observatorilor de arbitri care oficiază partidele din Liga I, la doar o lună de la retragerea din activitate.

În precedenta ședință a Comisiei Centrale a Arbitrilor, s-a aprobat ca pe lista observatorilor Vasile Bratu să îl înlocuiască pe George Ionescu, retras la vârsta de 70 de ani, iar Alexandru Tudor să fie și el cooptat. Decizia a fost validată de Comitetul de Urgență al FRF, în data de 23 ianuarie 2019, anunţă federaţia.

Alexandru Tudor, 47 de ani, a acceptat, de asemenea, propunerea de a se alătura colaboratorilor CCA, urmând a lucra îndeaproape cu vicepreședintele Alexandru Deaconu. Tudor, arbitrul român cu cele mai multe meciuri conduse în Liga 1 (382), și-a încheiat cariera la centru odată cu partida Concordia Chiajna – Politehnica Iași 3-6, din 14 decembrie 2018.

Alexandru Tudor a participat împreună cu toți observatorii la seminarul organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 24-25 ianuarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *