Skip to content
Politică

Bradul la suprapreț din Tg. Jiu. ANAF și Curtea de Conturi s-au autosesizat

europafm.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Curtea de Conturi s-au autosesizat după ce, miercuri, au apărut numeroase articole de presă care demascau grosolana risipă de bani publici pentru amenajarea bradului de Crăciun din municipiul Târgu-Jiu.

CITIȚI ȘI: Jaf la drumul mare: bradul din Tg. Jiu, MAI SCUMP decât cel din New York

Accesând linkul de mai sus, puteți citi despre cum primarul PSD din Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, recunoaște senin că primăria pe care o conduce a spart aproape 407.000 de lei (echivalentul a circa 90.000 de euro). Spre comparație, în 2012, Bloomberg estima la 73.500 de dolari costurile pentru cumpărarea și amenajarea bradului de Crăciun de la Rockefeller Center.

Consilierul local PNL Eduard Berca a făcut public faptul ANAF şi Curtea de Conturi s-au autosesizat în acest caz.

„Surse din mediul controlului financiar mi-au făcut cunoscut faptul că instituţiile ANAF şi Curtea de Conturi s-ar fi autosesizat. Nu este o certitudine, însă…Unul dintre patronii cu firmă de confecţii metalice a spus că o schelă metalică de această dimensiune ar fi costat în jur de 200 de milioane de lei vechi. Deci, aproximativ 4.500 de euro. Până la 100 de mii e cale lungă…” a declarat Berca, citat de Gorj-domino.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *